Webdesign & webhotell

Ett helt annat ben i vår verksamhet är enklare webdesign, men framförallt webhotell / hosting av hemsidor. Vi har under åren tagit fram massor med hemsidor åt företag och organisationer, samt sett till att de funkar som de ska, helt enkelt.

Det vi kan erbjuda är i första hand webhotell / hosting av Din hemsida. Det innebär att vi ser till att den funkar dygnet runt och året om, på ett tillfredsställande sätt.
Vi kan ombesörja flytt av en befintlig hemsida till oss, och vi kan även lägga upp en helt ny sida som du själv sedan fyller med innehåll och sköter om själv, eller så anlitar du oss, eller någon annan för det.
Vi jobbar uteslutande i verktyget WordPress.

Vill du ha mer avancerad hjälp att utveckla en ny, eller bygga om en befintlig hemsida så vill vi gärna höra om planerna. Har vi själva inte möjlighet att hjälpa till på ett bra sätt så har vi absolut de rätta kontakterna att lotsa dig vidare.

Kontakta oss för mer info via formuläret här på sidan. Det är först då vi kan se vidden av projektet, och därefter informera hur prisvärt det kommer att bli att anlita oss. Några mycket enkla prisexempel finns nedan.

Detta är ett axplock av de webplatser som vi har under vårt parasoll:

Dalasalen
Motorforum
Sabaton Open Air
Enviken Records
Vi Är Vad Vi Köper
Stargazed Magazine
BRF Sandsberg 1


Två enkla exempel på vad det kan kosta.

Ny befintlig webbplats redo att fylla med innehåll.
Inkl registrering av domännamn, konfiguration av upp till 3 mailadresser, installation av WordPress inkl de viktigaste plug-ins som vi anser man skall ha.
5 000kr + faktiska kostnaden av domännamnet (Ca 120kr) år 1.
Därefter 3 500kr + faktiska kostnaden av domännamnet årligen.

Detta första exempel är vad det kostar. Det kan inte tillkomma några kostnader för att komma igång med produktionen av en helt ny webbplats.

Flytt av befintlig webbplats utan uppdatering av innehåll.
Backup av samtliga filer samt databas från gamla webhotellet. Flytt av domännamn, installation på vår server, konfiguration av upp till 3 mailadresser (Såvida mailen inte sköts externt ex hos: Google, Microsoft, Apple etc).
9 500kr + faktiska kostnaden av domännamnet (Ca 120kr) år 1.
Därefter 3 500kr + faktiska kostnaden av domännamnet årligen.

Detta andra exempel är "i en perfekt värld".
Kontakta oss för mer exakt prisuppgift då det tyvärr kan vara faktorer inblandade som påverkar tidsåtgången i projektet negativt. Och ibland även positivt.

Flytt av gamla mail, eller en mycket utdaterad version av WordPress är bra exempel på negativa faktorer.


Couvert i Sverige AB, Garvaregatan 3C 791 70 Falun.
Org: 559118-1572 - Vi innehar F-skatt