Går form före funktion på din hemsida?

Vad är egentligen viktigast när det kommer till din hemsida? Ska den vara supersnygg med massa häftiga funktioner och ge besökaren en känsla av ren lyx? Eller ska den snarare vara som en supersnabb GPS som leder besökaren direkt till det du vill att de ska hitta, utan att de tröttnar och klickar vidare till något annat?

Vi säger: glöm allt vad 90-talets blinkande webbsidor handlade om! I dag har du bara några sekunder på dig att få ditt budskap fram. Så sluta fundera på utseendet och coola effekter först. Det enda som räknas är din innehåll - eller "content" som vi säger på engelska. Content first!

När du får en hemsida från oss, förvänta dig inget grafiskt mästerverk (fast det ser ändå helt okej ut). Vårt fokus ligger helt och hållet på innehållet och att göra det enkelt för dina besökare att hitta vad de söker – eller framför allt, vad du vill att de ska hitta.

Tycker du om vårt tänkesätt? Tveka inte att kontakta oss för mer information! Vi är redo att hjälpa dig att göra din hemsida till en content-first succé!

Kontakta oss!