Tahinigryn med harissastekta morötter (vegansk)

Tahinigryn med harissastekta morötter (vegansk)

Här har vi ännu ett spännande veganskt recept som överraskade mig å det grövsta. Detta är ett lysande sätt att smaksätta Svenska Matgryner på och i kombination med de Harissastekta morötterna så blev det en mycket smakrik och spännande rätt.

Vill man så går detta naturligtvis att ha som tillbehör till kött eller fågel eller så. Bara fantasin som sätter gränser!

Hela receptet på Tahinigryn med harissastekta morötter hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/05/17/tahinigryn-med-harissastekta-morotter-vegansk

Filmen är inspelad av Squidpop Produktion hemma i vårt kök i Falun. Slutkund för detta projekt är Frebaco Kvarn.

Fler goda tips på rätter med Morötter hittar du här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng