Gryta på Renskav med Kantarellgryn

Gryta på Renskav med Kantarellgryn

Ett recept av och med Helena Lindblad.

Förväxla inte det här grytan på Renskav med Kantarellgryn med något du stött på i skolan, på den skitiga vägkrogen eller liknande. Det här är mums på riktigt det!

Renskav, Matgryner, smörstekta Kantareller, fräscha grönsaker och härliga Kvarngryner. Toppat med lite Dijon-senap. Ni hör ju själva! 🙂

Hela receptet på Renskavsgrytan med Kantarellgryn hittar ni här:
http://www.frebaco.se/2017/01/12/renskavsgryta-med-kantarellgryn

Även denna film är skapad av Squidpop Produktion och produktionen är gjord hemma i Falun, i vårt kök.

Kunden är Frebaco Kvarn. Ett förbaskat fint företag faktiskt, som förutom sin nötfria produktion även har ett klimatsmart sortiment på både Svenska Matgryner, Ekologisk Müsli, samt frukostflingor.

Men!
I kväll ska jag äta Tacopaprikan.. Det du!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng