Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos

Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos

Grillad kyckling kan vara precis hur trist som helst, anser jag. Allra helst om man får den serverad på en lunchrestaurang eller liknande. Grillad kyckling är ju en klassiker när det ska serveras en ”Somrig grillbuffé” eller liknande. Och jag väljer alltid något annat. 🙂

Helenas variant med kardemummavete och aprikos som detta ju handlar om fick mig att tänka om en aning. Det kanske finns recept på denna rätt som faktiskt är gott. Bara man hör talas om detta recept så blir man ju lite nyfiken. Aprikos liksom? Skapligt otippad råvara, i alla fall för mig.

Hela receptet på Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos hittar du här:

Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos

Vi filmade detta i Torsång, Dalarna sommaren 2017 tillsammans med Squidpop Production för vår kund Frebaco Kvarn.

Älskar du Kyckling?
Kika här för fler fina tips!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng