Grillad chorizo och matvetesallad med kapris

Grillad chorizo och matvetesallad med kapris

Grilla chorizo är ju en sommarklassiker kan man tycka, vi gjorde detta recept för Frebaco Kvarn sommaren 2017 i en trädgård mitt i somriga Torsång i Dalarna. Ett recept som alla andra är enkelt och påhittigt med Frebacos matgryner som bas.

En sallad på Matvete som är smaksatt med bland annat kapris är ett underbart tillbehör till en kryddig korv som denna. Lite crème fraiche lättar upp, och senap och bostongurkan ger djup och härlig smak till salladen.

Hela receptet på Grillad chorizo och matvetesallad med kapris hittar du här!

Squidpop Production stod för filmproduktionen, Helena för recept och kreativiteten.

Gillar du kryddiga korvar så finns det ett par till härliga recept här som innehåller sådana!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng