En otroligt läcker Gulaschsoppa på Älgfärs

Gulaschsoppa på Älgfärs

Ett recept av och med Helena Lindblad.

’Inget är så gott som en vällagad varm soppa sägs det.
Jag kan absolut hålla med, och nu efter att ha testat denna läckra Gulaschsoppa på Älgfärs som Helena lagade till på film för Frebaco Kvarn under hösten 2016 så har jag hittat en ny favorit bland soppor.

Återigen en härlig blandning av Svenska Matgryner och köttfärs, ungefär som Taco-Paprikan jag skrivit om innan alltså. Och även här funkar det fint att använda vegetarisk färs om man så vill!

Kummin, Enbär & Chili ger ordentligt med smak till rätten.

Hela receptet på Gulaschsoppa på Älgfärs hittar ni här: http://www.frebaco.se/2016/12/06/gulaschsoppa-pa-algfars-2

Just Matvete från Frebaco Kvarn är extremt gott och enkelt att tillaga. Tänk på att inte krångla till det så hittar du garanterat ditt eget trick för att nå den konsistens och smak du tycker bäst om.
En buljongtärning och aningen kortare koktid än förpackningen säger brukar bli toppen!

Är du osäker så funkar det jättebra att följa anvisningarna på förpackningen såklart. 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng