Vett och etikett på krogen.

Vi sitter i bilen på väg till släkt och vänner i Nyköping. Har precis lämnat en vägkrog. Det finns en del oskrivna regler när man jobbar på restaurang. Typ; gå aldrig tomhän,tbemöt alltid gästen som du själv vill bli bemött, mic en place är a och o. OCH framförallt barnmat som beställs hamnar alltid före alla andra beställningar. barn som är på restaurang är hungriga och njuter inte av att sitta och konversera över ett glas..Dom är där för att mamma och pappa bestämt det, punkt.
Därför är jag mer än lovligt besviken nu. Vår mat kom, vi åt, hann till och med ta kaffe och påtår. Ingen mat till Mingan. Vad har hänt? Har de glömt? Nejdå,,Vi går i turordning, vi har mycket nu, var svaret vi fick. Men efter en halvtimme tröttnade vi. De ropade ut nr 03 vi hade 10, vi avbokade maten och körde till närmaste mack! Varmkorv med bröd i bilen är ju inte heller så dumt!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng