Ugnstekt falukorv med Tomatgratinerade Kvarngryn

Ugnstekt falukorv med tomatgratinerade kvarngryn

Falukorv. Kanske det svenskaste vi har på våra matbord?
Det här är ett närmast klassiskt recept på hur man tillagar sin korv i ugnen, men får en lite mer internationell touch på den med de Tomatgratinerade Kvarngrynen.

Och det blir lika gott som det är nyttigt. Inget onödigt tjafs alls. Rätt och slätt, enkelt och smakrikt!

Hela receptet på Ugnstekt Falukorv med Tomatgratinerade Kvarngryn hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/03/01/ugnstekt-falukorv-med-tomatgratinerade-kvarngryn

Personligen så tycker jag att detta är det absolut bästa sättet att tillreda en sån här populär liten korv. Och det är enormt enkelt och smaskigt!

Filmen är gjord hemma i vårt kök i Falun. Det är Squidpop Produktion som producerat den och kund är Frebaco Kvarn, företaget som står bakom dessa fiffiga Svenska Matgryner som är ett perfekt substitut till framförallt ris, men även Pasta och potatis. Ett klimatsmart sätt att leva både nyttigare, enklare och godare.

Och du. Ett annat lysande recept på Falukorv finns här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng