Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme

Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme

Kikärtsbiffar i den här formen blev fantastiskt gott. Jag är inget större fan av vegetariska rätter om jag ska vara helt ärlig, men är de tillagade med lite kärlek och finess så saknar jag faktiskt inte köttet eller fisken ett dugg.

Just detta recept blir ju dessutom veganskt om man byter ut Kvargen mot en mjölkfri produkt. Bara en sån sak.

Det Svenska Matvetet tillsammans med rotfrukter och smaksatt med curry blir fantastiskt gott och mättande på ett sånt där bra sätt. Och mangochutney.. Mums!

Hela receptet på Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/04/06/kikartsbiffar-med-curryvete-rotfrukter-och-chutneycreme/

Gillar du just Kikärtor lite extra så finns det några fler smarriga recept här att kika på!

Det här receptet på Kikärtsbiffar med curryvete, rotfrukter, och chutneycréme gjorde Helena till Frebaco under våren 2017 hemma i vårt kök i Falun. Squidpop Produktion producerade filmen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng