Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser

Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser

Det här receptet på Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser överraskade mig enormt. Jag trodde aldrig att en sån ful och konstig svamp (Ja, den ser ganska märklig ut faktiskt) skulle bli så god och krämigt härlig!

Men, det mesta växer ju med en gratinering sägs det. 🙂
Skämt åsido. Detta är sjukt gott på alla sätt, och så enkelt!

Och mixen av Svenska Matgryn och Vitkål är ju snart en modern klassiker!

Hela receptet på Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser hittar du här:
http://www.frebaco.se/2017/04/06/gratinerad-portabello-med-svenska-kvarngryn-och-roda-linser

Filmen är producerad för Frebaco Kvarn, och filmad av Squidpop Produktion hemma i vårt kök i Falun under våren 2016.

PS. Gillar du svamp?
Här finns massor med goda tips på vad du kan laga till med just svamp!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng