Tacopaprika med avokadosallad och nachochips

Tacopaprika med avokadosallad och nachochips

Tacopaprika med avokadosallad och nachochips – Ett recept av och med Helena Lindblad.

Glöm den traditionella Fredags-tacon.
Testa Tacopaprika med avokadosallad och nachochips redan nu till helgen!

Det här är faktiskt lika enkelt som att göra gammel-Tacos, tro det eller ej. Den största fördelen förutom att det är sjukt gott blir dessutom att du kommer imponera stort på ditt middagssällskap då den här rätten är spektakulärt vacker att se på.

Den andra stora fördelen får du genom att blanda in Svenskt Matvete i köttfärsen (som lika gärna kan vara vegetarisk) så höjer du mättnadskänslan samtidigt som du får i dig en massa mer nyttiga fibrer jämfört med Tacos på det gamla sättet.

Genidraget att blanda i lite Cremé Fraiche direkt i pannan måste du bara testa!

Hela receptet på Tacopaprika med avokadosallad och nachochips finner du här: http://www.frebaco.se/2016/12/03/tacopaprika-med-avokadosallad-och-nachochips

Ännu en film, producerad av oss och Squidpop Production, hemma i vårt kök i Falun!

Blev du inspirerad av denna film så finns det flera här som du kan kolla vidare på!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng